Wat is re-use technology

Ons vakgebied is het snel inzicht geven in de technische en economische haalbaarheid van remanufacturing vraagstukken en daar tevens praktische invulling aan geven door seriematige revisie van (elektro) mechanische componenten.

Bij ons moederbedrijf ACE Wikkeltechniek hebben we veel ervaring opgedaan in het reviseren van elektro mechanische aandrijvingen. Bij ACE Re Use Technology hebben we de vertaalslag gemaakt naar het reviseren in grote aantallen voor hergebruik. Dit noemen wij Remanufacturing.

“De uitgebreide remake van een bestaand product tot een product met een gelijkaardige functionaliteit.”
Of
“Het gebruik van onderdelen van oude producten bij de productie van nieuwe producten.”

Nieuwe producten

ACE Re-use Technology maakt dus nieuwe producten met gebruikmaking van de goede onderdelen van het originele product. We kunnen producten aanpassen/upgraden naar hedendaagse eisen. Onze producten voldoen aan de originele specificaties en hebben dezelfde garantievoorwaarden. Daarbij zien wij vrij snel waarom een bepaald onderdeel slijt en kunnen we hier op anticiperen en het product verbeteren.

re-manufacturing

Circulaire economie

Cradle to cradle, MVO, duurzaam: allemaal termen die mensen, met een lange termijn visie, bezig houden. Ze hebben allemaal hetzelfde doel nl: minder energieverbruik en zuinig omgaan met onze materialen en uiteindelijk onze aarde. Remanufacturing past perfect in deze verschillende visies. Door remanufacturing hoeft er minder gerecycled te worden en geeft dit een enorme besparing op het verlies van materiaal en energie. De rol van remanufacturing binnen de circulaire economie is essentieel.

Remade in Holland

Om aan te geven dat we overtuigd zijn van de kwaliteit krijgen al onze producten het “Remade in Holland” logo.

iso 9001
iso 14001
re made in holland