Revisie motor

Door een bedrijf in te schakelen voor de revisie van uw motor of het plegen van onderhoud aan uw huidige elektromotor kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen, zonder dat dit enorme kosten met zich meebrengt. Dat doen wij door uw bestaande motoren te herwikkelen. Bij ACE Wikkeltechniek BV kunnen wij uw motoren op een vakkundige manier herwikkelen en vervolgens kunnen wij ook het onderhoud van de motor of elektromotor op ons nemen. Hiervoor kunnen wij putten uit een expertise die wij sinds 1979 hebben opgebouwd. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken of om uw vragen te stellen.

Volledige revisie van uw motor en elektronische aandrijving

Binnen de industrie is het beheersen van de kosten altijd een punt dat hoog op de agenda staat. Toch zijn er nog veel bedrijven die bij een doorgebrande wikkeling de gehele motor vervangen en dat vinden wij bij ACE Wikkeltechniek BV zonde. Door goed onderhoud aan een elektromotor kunt u namelijk ten eerste het doorbranden grotendeels voorkomen, of in ieder geval uitstellen, en als de wikkeling dan toch doorbrandt, is herwikkelen een veel goedkopere optie. Dankzij onze ervaring kunnen wij alle soorten motoren, generatoren en speciaal aandrijvingen repareren door ze te voorzien van een nieuwe wikkeling.

Wij plegen niet alleen revisie aan uw motor, we voeren ook verbeteringen door

Het onderhoud van een motor of elektromotor wordt nog wel eens onderschat. Zeker bij motoren die al een aantal jaren meedraaien kan dan de kans op uitval toenemen. Door een volledige revisie van ACE Wikkeltechniek BV zorgen wij ervoor dat alle onderdelen er weer uitzien alsof ze net van de productieband komen rollen. Na een grondige revisie en het herwikkelen van uw motoren zullen ze dan ook beter draaien dan ze ooit gedaan hebben. Hierbij denken wij ook altijd mee met onze klanten en werken wij zelfs samen met diverse Research & Development afdelingen om nieuwe producten te ontwikkelen waarmee we uw bestaande motoren kunnen verbeteren.

Contact bij vragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een goed beeld nodig van de huidige situatie binnen uw bedrijf en de staat van uw motoren. Wij willen u dan ook uitnodigen om contact met ons op te nemen om dit door te spreken. Wij kunnen op basis daarvan een inventarisatie maken van het werk dat er gedaan moet worden. Hiervoor kunt ons bereiken op telefoonnummer 077 398 52 61. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Voor meer over ACE Wikkeltechniek bv verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina's:

 • Uitlijnen motor
 • Revisie motor
 • Revisie elektromotoren
 • Elektromotoren wikkelen
 • Ringkerntransformator
 • Trafo wikkelen
 • Epoxy giethars
 • Pu giethars
 • Nieuwe transformator
 • Elektrische waterpomp
 • Vrijblijvende informatie aanvraag

  Velden met * zijn verplicht

  Ingieten van Epoxyhars en PU-hars