Bij ‘ACE Wikkeltechniek’ zijn we, behalve in het leveren van nieuwe aandrijvingen, zeer gespecialiseerd in het repareren, reviseren en/of herwikkelen van uw elektromotoren, generatoren, ventilatoren, pompen, reductoren en speciaalaandrijvingen. Daarmee brengen wij uw onderdelen weer terug in absolute nieuwstaat. Sterker nog, door het defect of de slijtage aan de hand van uw toepassing te diagnosticeren, kunnen wij zelfs verbeteringen op het originele ontwerp doorvoeren. Waardoor nieuwe slijtage of uitval aanzienlijk later èn minder kans krijgt dan bij nieuwe exemplaren. Daarmee zijn deze, door ons bewerkte, onderdelen zelfs betrouwbaarder geworden dan splinternieuwe producten. En dat ook nog eens tegen lagere kosten dan vernieuwing van die onderdelen. Zo reviseren en herwikkelen wij ook uw oude – of bouwen we uw nieuwe – transformatoren en spoelen, exact volgens uw specificaties. Ook het vakkundig ingieten van uw componenten en modules is u bij ons in uitermate deskundige handen. Maar we doen meer…

maintenance

Reparatie en Maintenance

Bij de reparatie en Maintenance afdeling zijn we, behalve in het leveren van nieuwe aandrijvingen, gespecialiseerd in het repareren, reviseren en herwikkelen van uw elektromotoren, generatoren, ventilatoren, pompen, reductoren en speciaalaandrijvingen.

Lees meer

Transformatoren en spoelen

ACE Wikkeltechniek ontwerpt, produceert, repareert, herwikkelt en verkoopt transformatoren en spoelen exact volgens uw specificaties. Bij reparaties aan machines of bij de leveringen aan uw (serie‑)producties kan het voorkomen dat een bepaald type spoel of transformator niet meer verkrijgbaar is. Om dan toch het oorspronkelijke ontwerp in stand te kunnen houden, kunnen wij de oude incourante spoel of transformator voor u analyseren èn reproduceren.

Lees meer
ELEKTROMECHANICA
ingieten

Ingieten van Epoxyhars en PU-hars

Wij kunnen een groot aantal producten, zoals transformatoren, elektronicacomponenten, sensoren, magneetspoelen en LED-verlichtingen, voor u ingieten. Dit ingieten kunnen wij zowel ‘vormvrij’ als ‘met behuizing’ voor u doen.

Lees meer

Assemblagewerk en modulebouw

ACE Wikkeltechniek ontwerpt, produceert, repareert en herwikkelt transformatoren en spoelen exact volgens specificaties. Productie van transformatoren en spoelen van zeer klein tot groot en vanaf één stuks tot grote series.

Lees meer
modulebouw en assemblagewerk
TRANSFORMATOREN, SPOELEN EN MODULEBOUW

Engineering & Ontwikkeling

Dagelijks creëert onze afdeling Ontwikkeling en Engineering nieuwe oplossingen voor vraagstukken op het gebied van elektromechanische aandrijvingen (incl. besturing en regelingen), elektromagnetische componenten (met name spoelen, transformatoren en inductieve componenten) en het ingieten van producten van diverse aard.

Lees meer

Nieuwe elektro motoren

Wij leveren nieuwe aandrijvingen. Uit voorraad kunnen wij direct leveren, mochten we niet de motor op voorraad hebben dan kunnen we via onze leveranciers binnen 24 uur de nieuwe aandrijving alsnog leveren.
ACE is dealer van Cantoni Motoren.

Lees meer
nieuwe motoren